Donderdag 13 april, de dag van de doorbraak. Laatste keer DR6 tegen DR8, de beslissende match. Eerder wedstrijden waren in gelijkspel geëindigd dus iedereen had er zin in!

Na een super goede eerste set eindigde DR8 toch op achterstand met een uitslag van 25-21 voor DR6. Voor DR8 was dit een geweldige set met veel mooie aanvallen.

Daarna bleef het zoeken naar de juiste vorm, met geweldige aanvallen van Sanne en Leonor maar helaas eindigden set 2 en 3 ook voor DR8 met een verlies van 25-16.

De laatste set kon DR8 helaas ook niet meer terug komen, maar er werden ontzettende mooie rally's gespeeld die net verkeerd uitvielen.

Helaas moest DR8 zijn meerdere erkennen in DR6, maaaarrr ze hadden wel de meeste plezier en gezelligheid! Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen, 1,2,3 LETS FIGHT and win!